Zakobo har stor erfaring med specialløsninger til forbund, hvor alt håndtering og udveksling af data, medlemmer, kommunikation, betaling, indberetning m.v. håndteres gennem Zakobo. Zakobo tilpasser ét system til hver enkelt sportsgren.

Læs om 3 af vores forbundssamarbejder herunder, samt se en liste over nogle af de fordele som forbund og klubber almindeligvis opnår ved en forbundsaftale med Zakobo.

Forbund

 • Forbundslogin - detaljerede data på medlemmerne i klubberne samt kontaktpersoner.
 • Kommunikation med segmentering som geografi, køn, alder, præferencer.
 • Betaling af licens, medlemskab, events og lignende.
 • Forbedring af mulighederne for salg og promovering af sponsoraftaler, tilbud m.v.
 • Support til medlemsklubberne håndteres af Zakobo
 • Fælles medlemsdatabase til login - et medlem i klub x kan logge ind med samme login i klub xx.
 • En seriøs og nytænkende partner i Zakobo som har stor erfaring med forbundsaftaler.

Klubber

 • Skræddersyet administrationssystem til sportsgrenen
 • Samler al administration i ét system
 • Økonomiske besparelser for klubberne - de kan spare nuværende udgifter til eksempelvis:
  • Regnskabssystem
  • Administrationssystem
  • Hjemmeside
  • Hosting
 • Fremtidssikring af klubberne - foreningsopgaverne gives nemt videre til de næste
 • Intuitivt og brugervenligt system
 • Ny responsiv hjemmeside

Kontakt Zakobo

Indhold og opsætning i samarbejderne aftales individuelt mellem det enkelte forbund og Zakobo. Zakobo benytter sin store erfaring fra nuværende samarbejder og kommer med løsningsforslag og ideer, som er med til at optimere driften i klubberne og hos forbundet. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne

Mail salg@zakobo.dk
Tlf +45 22 56 10 55
Medlemsklubber706*
Medlemmer93.151*
Om Badminton Danmark

Badminton Danmark er det specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, der organiserer og varetager interesser for badmintonsporten såsom konkurrenceidræt på højeste plan. Badminton Danmark for idrættens udbredelse på alle niveauer og i alle aldersgrupper.

Badminton Danmarks samarbejde med Zakobo

Badminton Danmark og udvalgte badmintonklubber har i tæt samarbejde med Zakobo deltaget i udviklingsprocessen, for at få et så tilpasset og skræddersyet system til Badmintonklubberne i Danmark som overhovedet muligt.

Badminton Danmark har informeret alle deres medlemsklubber omkring samarbejdet med Zakobo på deres hjemmeside, i mails og på sociale medier. Zakobo står for onboarding, opsætning og support af den enkelte badmintonklub.

Medlemsklubber519*
Medlemmer63.093*
Om Dansk Ride Forbund

Dansk Ride Forbund er officiel interesseorganisation for dansk ridesport

Dansk Ride Forbunds samarbejde med Zakobo

DRF har indgået et samarbejde med Zakobo, der har til formål at tilbyde rideklubberne et klubadministrationssystem, som er særligt udviklet til ridesporten. DRF har på forbundets forskellige mediekanaler informere om samarbejdet samt markedsføre Zakobo’s administrationssystem. Zakobo står for onboarding, opsætning og support af den enkelte rideklub.

DRF’s direktør, Morten Schram Rodtwitt, ser mange muligheder i brugen af Zakobo: ”Vi er altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan understøtte og udvikle klubberne, og med Zakobo-samarbejdet ser vi en mulighed for at hjælpe dem med at styrke og strukturere den daglige drift. Det er et helt centralt fokusområde for os, da en sund drift er grundforudsætningen for klubbens eksistens”

Medlemsklubber349*
Medlemmer32.573*
Om Danmarks Cykle Union

Danmarks Cykle Union er en medlems- og interesseorganisation for alle, der bruger cyklen til konkurrence, træning eller motion.

Danmarks Cykle Unions samarbejde med Zakobo

Samarbejdet har blandt andet til formål at optimere DCUs dataindsamling på medlemmerne ude i medlemsklubberne. Hertil benytter DCU Zakobos forbundslogin, hvor alle data kan administreres og segmenteres på blandt andet klub, geografi, alder, kontaktpersoner m.v.

DCU skriver: “Der har længe været efterspørgsel på et administrationssystem til cykelklubber, og vi har nu valgt at indgå et samarbejde med Zakobo, der har udviklet et enkelt og brugervenligt system. Zakobo har efter vores overbevisning vist sig at være meget velegnet til lige netop cykelklubber, og vi har været i kontakt med klubber, som bruger systemet i dag, og de har kun givet positive tilbagemeldinger”

Danmarks Cykle Union har informeret alle deres medlemsklubber omkring samarbejdet med Zakobo på deres hjemmeside, i mails og til webinarer. Zakobo står for onboarding, opsætning og support af den enkelte cykelklub.

* = Tal fra DIF 2020