Vasehus Rideklub

Klubnavn & cirka antal medlemmer

Vasehus Rideklub og 400 medlemmer

Oplevelse af den gratis præsentation i rideklubben

Vi havde nok ikke så store forventninger til mødet, men vi blev positivt overrasket. Allerede under mødet var vi sikre på, at det var det system vi skulle vælge. Det var åbenlyst at kassereren kunne spare tid på administration af medlemmer, holdundervisning og opkrævning af kontingent og undervisning. Betalingsmodulet er nemmere end PBS metoden vi tidligere har brugt. Betaling og returnering af beløb, sker nu med det samme.

Hvilke udfordringer stod I med før skiftet til Zakobo?

Vi brugte tidligere et system som ikke specielt var tilpasset til rideklubber. Hvis vi ville have ændringer, var det meget dyrt at få lavet, så det valgte vi fra, og måtte nøjes med den næstbedste løsning. Det var meget manuelt administration, specielt med hensyn til styring af holdlister. Og med ca. 35 ugentlige hold, var det en stor manuel opgave. Med hensyn til hjemmeside, brugte vi 123-hjemmeside, som var håbløs umoderne og ikke så nem at ændre på.

Zakobo har alt det vi tidligere har ønsket at få, tilpasset til rideklubber. Hvis det er en funktion vi gerne vil have, er Zakobo ikke længere væk end en e-mail og så har de kigget på en løsning og lavet den for os.

Opstart & support

112% hurtig support, de svarer også ofte i weekenderne. Opstarten var en god oplevelse, og var der noget man ikke lige kunne gennemskue, ja så blev det løst med et telefonopkald.

Vil du anbefale Zakobo til andre?

Vasehus kan klart anbefale Zakobo til andre klubber

Susanne Jakobsen - Vasehus Rideklub