Holmegårdens Rideklub

Klubnavn & cirka antal medlemmer

Holmegårdens Rideklub har pt. 256 medlemmer

Oplevelse af den gratis præsentation i rideklubben

Bestyrelse og klubbens IT udvalg deltog i den gratis præsentation. Vi havde inden talt igennem hvad klubbens behov var, og hvilke ting admin og kasserer havde brug for. Meget profesionel gennemgang af Zakobos muligheder, og meget fyldestgørende svar på vores spørgsmål.

Hvilke udfordringer stod I med før skiftet til Zakobo?

Klubbens hjemmeside havde længe haft brug for et facelift og en redigering. De enkelte sider havde forskellige skrifttyper og størrelser, som ikke var mulig at redigere selv. Klubbens kasserer oplevede udfordringer ved især mastercardbetalinger. Årets saldobalance var også et af de steder, hvor kasserer manglede mere brugervenlighed og gennemskuelighed.

Klubben prøvede igennem længere tid, at samarbejde med den "gamle" udbyder, men oplevede utrolig dårlig kundeservice og modtog flere mails i grove tonen.

Opstart & support

Vi fik stor og god hjælp til opsætning af hjemmeside og kontoplan. Til vores efterfølgende online opstartsmøde fik igen god hjælp og rådgivning til at få det sidste på hjemmesiden på plads. Efter vi har fået den nye side op at køre har vi jo oplevet nye ting, som gør det administrative nemmere:

  • Tilbagebetaling af kontingent - sker via hjemmesiden, super enkelt
  • Sparer tid og gebyr på netbank.
  • Udmeldelse - så nemt og enkelt!

Zakobo hjælp os godt igennem skiftet. Guidede os godt igennem alle trin, diverse banker, nets, hostmaster mm. Det kræver selvfølgelig noget tid af en eller flere personer i klubben at lave et hjemmesideskift, men Zakobo holder i hånden hele vejen. De er gode til at formidle "IT-sprog", så vi hestemennesker kunne følge med.

Kundeservice: Helt i top! Vi er stadig ikke helt fortrolige med alt på hjemmesiden, og laver også fejl. - vi får god og hurtig hjælp med både regnskab, medlemmer og sider. Der er hjælpevideoer til det meste, hvis ikke alt.

  • Filer - lægges nemt i biblioteket.
  • Enkelt at lave mapper.
  • Nemt at linke til på siderne.
  • Nemt at lægge billeder ind.

Vil du anbefale Zakobo til andre?

Alle rideklubber og andre fritidsforeninger burde helt bestemt skifte til Zakobo!

Signe Hagedorn Henningsen - Holmegårdens Rideklub