Holstebro Sportsrideklub

Klubnavn & cirka antal medlemmer

Holstebro Sportsrideklub - cirka 225 medlemmer

Oplevelse af den gratis præsentation i rideklubben

Vi havde en mavefornemmelse om at det kunne blive rigtig godt - særligt efter at have talt med andre rideklubber som var overflyttet til Zakobo. Så trods besværligheder med Corona og det faktum at kun formanden kunne deltage - så var der kun lutter positive tilkendegivelser efter introduktionsmødet. Fornemmelsen og forventningen var at vi med Zakobo kunne få et system, som rent faktisk levede op til vores behov.

Hvilke udfordringer stod I med før skiftet til Zakobo?

Inden skiftet til Zakobo havde vi et system, som ikke specifikt var målrettet til ridesporten. Der var derfor mange uhensigtsmæssige features. Ligeledes var "kontrolrummet" hvor bestyrelse, undervisere og andre havde deres daglige gang meget lidt intuitivt og dermed svært at bruge for mange.

Hvordan har Zakobo hjulpet jer?

Vi er af den klare overbevisning at vi kommer til at spare mange mange timer på alle fronter i bestyrelsens arbejde ved at bruge Zakobo. Det bliver endvidere også meget lettere at bruge for det enkelte medlem, da systemet i sin brugerflade minder meget om andre moderne hjemmesider. Særligt muligheden for at kunne sende indmeldingspakker til medlemmerne er en funktion vi er meget glade ved. På den måde får vi nye medlemmer ind rigtigt første gang.

Medlems- og opstaldningslister er blevet meget mere overskuelige og ligeledes er det nemt og hurtigt at skabe overblik over de forskellige hold.

Opstart & support

Der kan ikke sættes en finger på den support der er givet fra Zakobo. Der bliver altid leveret et fyldestgørende svar der følges op med om man har fået det til at virke. Når ting på siden ikke virker, kvitteres der hurtigt og der meldes konsekvent tilbage når tingene fungerer igen. 

Vil du anbefale Zakobo til andre?

Holstebro Sportsrideklub vil på det kraftigste anbefale alle rideklubber at overgå til Zakobo. Det er et bund solidt system, som virker og som hele tiden er under udvikling, hvilket betyder at rideklubberne på Zakobo-platformen altid kan levere den bedste løsning for sine medlemmer.
Zakobo er med vores øjne fremtiden for en effektiv administration af rideklubber.

Mikael Søgaard - Holstebro Sportsrideklub