Herning Sportsdykkerklub Perlen

Klubnavn & cirka antal medlemmer

Herning Sportsdykkerklub Perlen & cirka 100 medlemmer.

Oplevelse af den gratis præsentation i rideklubben

Vi havde inden mødet læst om de forskellige funktioner og haft adgang til en testside. Vi havde derfor et ret godt indblik i systemet inden mødet, hvorved vi kunne stille mere detaljerede spørgsmål. Simon havde nogle rigtig gode svar og fik fortalt hvordan Zakobo kunne bruges til vores behov. Vi fandt også steder hvor vores måde at gøre tingene på, ikke kunne løses med Zakobo. Men der blev lyttet til vores behov og fundet andre løsninger, samt nogle tilpasninger af hjemmesiden så flere behov blev imødegået efter mødet.

Hvilke udfordringer stod I med før skiftet til Zakobo?

Vi havde en rigtig velfungerende hjemmeside med unikke tilpasninger, men desværre på en gammel platform som ikke blev vedligeholdt mere. Vi stod derfor ved en skillevej og skulle have valgt en ny platform. Der var behov for en platform som integrerede kommunikation, medlemsdatabase, regnskab, CFR indbretning mv. i stedet for forskellige excel dokumenter og platforme. Derudover var der behov for en responsive hjemmeside, som gjorde hjemmesiden brugbar på telefoner og tablets.

Hvordan har Zakobo hjulpet jer?

Der er helt klart en forbedring i bestyrelsens arbejde med at holde overblik over medlemmer, hold og regnskab. Systemet har rigtig mange funktioner, men har formået af bevare overblikket og være intuitiv. Bruger af back-end har stor gavn af de hjælpe funktioner der er til rådighed, hvilket gør at oplæring af funktioner er meget lille.

Opstart & support

Opstart har været rigtig god, hvor tilpasning i funktioner og design blev løst på daglig basis. Vi har i det sidste års tid været inde i drift fasen. Har vi rendt i små problemer eller ikke vidst hvordan tingenen skulle løses, så har support som regel svaret inden for en time på mail. Der har i det sidste år også været tilgang af flere medarbejdere i Zakobo, så man føer sig ikke glemt når man først er betalende bruger. Der er siden vi kom til i december 2020 været 12 opdateringer og tilføjelser af funktioner, hvilket viser at et godt produkt bare bliver bedre som tiden går. Der bliver lyttet til vores feedback.

Vil du anbefale Zakobo til andre?

Ja vi vil som klub helt klart anbefale Zakobo til andre foreninger. Vi havde betænkeligheder over at skulle til at have månedlige udgifter til sådan en platform, men pengene er givet rigtig godt ud, da det frigiver ressourcer fra bestyrelsen til andre opgaver.

Niclas Ringsted Pedersen - Herning Sportsdykkerklub Perlen