Hedehusgårdens Rideklub

Klubnavn & cirka antal medlemmer

Hedehusgårdens Rideklub (HGRK), ca. 155 medlemmer i 2019.

Oplevelse af den gratis præsentation i rideklubben

Vores forventninger til mødet var klart at få præsenteret et system der var mere målrettet ridesporten. Det administrationssystem vi brugte inden vi skiftede til Zakobo har bestemt ikke har virket optimalt for en rideklub. Vores forventninger blev bestemt opfyldt og vi var meget positive efter mødet med Simon. Ved mødets afslutning takkede vi pænt ja til at have et samarbejde med Zakobo

Hvilke udfordringer stod I med før skiftet til Zakobo?

Som nævnt tidligere fungerede vores daværende administrationssystem ikke optimalt til en rideklub og det har vi faktisk benyttet så længe jeg kan huske tilbage. Der var alt for mange unødvendige funktioner som man ikke har brug for i en rideklub. Desuden var systemet meget gammelt og ikke særlig brugervenligt for brugerne.

Opstart & support

Opstart og support har været rigtig godt. Det hele har kørt lige fra starten af og vi har fået hurtig tilbagemelding hvis vi har haft brug for hjælp eller lign. Det fungerer super godt med et online møde hvor man deler skærmen, der bliver man virkelig sat ind i tingene og man får også lov til at sidde og prøve de forskellige funktioner af.

Zakobo er et pænt og meget brugervenligt system, så brugervenligt at det næsten har været unødvendigt at sætte vores nye brugere ind i det. Vi er meget glade for at have fået et system der er opsat og lavet præcis med de funktioner man har brug for i en rideklub

Vil du anbefale Zakobo til andre?

Vi vil bestemt anbefale Zakobo til andre, specielt rideklubber. Det har allerede nu gjort vores administrative arbejde en del lettere og det er jo det vigtigste.

Sarah - Hedehusgårdens Rideklub